Vårens program

/Vårens program
Vårens program2021-02-20T19:14:35+01:00

Ystads konstförenings program för våren 2021 finns på hemsidan, www.ystadskonstforening.se. Med tanke på rådande pandemi vill vi förtydliga följande gällande några av konstföreningens kommande aktiviteter:
– Filmen om Helene Schjerfbeck den 10 mars. Cinema 3 öppnar upp sina 3 salonger för oss med max 8 personer i varje salong. Det gör det möjligt för oss att genomföra besöket. Anmälan tidigast den 22 februari enligt programmet.
– Hemliga Påskrundan den 11 april. Vi anpassar maxantalet deltagare till det antal som gäller för t.ex. Scandorama, vilket innebär max 24 personer, halv buss. Vi ber alla att använda munskydd. Anmälan tidigast den 22 mars enligt programmet.
– Konst- och kulturresan till norra Skåne den 23 maj. Vi anpassar maxantalet deltagare till det antal som gäller för t.ex. Scandorama, vilket innebär max 24 personer, halv buss.. Vi ber alla att använda munskydd. Anmälan tidigast den 3 maj enligt programmet.
Vänligen
Gertrud Olsson, för Programgruppen